Impulsar projectes m'il·lusiona!

Hola! Sóc la Blanca, dissenyadora gràfica i directora creativa a la falda del Montseny (Viladrau). La meva naturalesa inquieta m’ha dut a emprendre el meu propi camí.

Em considero una persona apassionada per tot allò fet a mà amb tot tipus de material. Sóc creativa, perfeccionista i busco solucions clares que facin florir les emocions.

L’emprenedoria m’enamora pel meu caràcter empàtic, proper i conciliador. M’il·lusiona acompanyar durant tot el procés, des de la idea inicial fins que el resultat surt a la llum.

Sóc de tarannà senzill, d’idees treballades i d’enfocament innovador. M’agrada la feina ben feta i hi dedico tot l’esforç, fins a l’últim detall.

M’avalen 10 anys d’experiència en un estudi de comunicació visual i he col·laborat en projectes d’arquitectura, interiorisme i aparadorisme tant en sectors públics com privats.

Tinc un segell multidisciplinari, però darrerament m’he especialitzat al packaging, la imatge corporativa i el disseny web.

Serveis:

Identitat corporativa—Disseny gràficPackaging—Disseny web—Disseny editorial—AparadorismeDirecció d’art—Naming—Disseny d’espais efímers—Senyalització—Interiorisme