Informació del projecteX

Festa Major Viladrau 2021

Client: Ajuntament de Viladrau
Data: 2021
Serveis: Disseny campanya Festa Major
Equip: Santa Marta | Educa Viladrau

Des de 2015 l’Ajuntament m’encarrega l’elaboració del cartell i l’edició del programa d’actes.
Aquest 2021, vaig estar rumiant en quin podria ser el millor concepte per la Festa Major d’enguany i vaig arribar a la conclusió que, arran de la pandèmia i l’aïllament viscut per moltes persones, el millor era animar a tothom a participar-hi des d’un lema col·lectiu que interpel·lés a tots els viladrauencs i viladrauenques.

Per donar encara més èmfasi al concepte, vaig parlar amb els organitzadors dels casals d’estiu d’Educa @educa_viladrau i Santa Marta @santamartaciep per fer un taller als més petits del poble en el qual jo pogués participar i engrescar-los a dibuixar què era per ells i elles la Festa Major de Viladrau. La intenció era que els dibuixos sortissin de la imaginació de cadascun i que la seva creativitat fes la resta. I ho vem aconseguir!

Un cop recollits tots els dibuixos, els vaig seleccionar i escanejar per poder crear un cartell en què tots els i les dibuixants en formessin part, ja que tots i totes fem Festa Major, com diu el lema. La composició definitiva inclou els personatges, gegants i elements més característics de la festa més important de Viladrau. Amb l’objectiu de ressaltar les composicions, vaig escollir uns colors alegres i festius sobre un fons blanc.

Moltes gràcies als dos casals per la seva col·laboració i visca la Festa Major de Viladrau! 🥳